Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎08-28-2012
My Device: Curve 9300
My Carrier: Digitel
Accepted Solution

Simulator doesn't boot

I have the lastest Plug-In for Eclipse (BlackBerry_JDE_PluginFull_1.5.2_indigo) installed on a new laptop with Windows 7 Professional SP1, there is no way that the simulator starts, it always show the initial screen and only can progress some milimiters onto the progress bar.

 

I executed the clean.bat and erased the DMP files on the simulator folder, but nothing happens.

 

Someone can help me?

BlackBerry Development Advisor
Posts: 15,211
Registered: ‎07-09-2008
My Device: BlackBerry Passport
My Carrier: Bell

Re: Simulator doesn't boot

This are often caused by a video card issue.  Try to disable graphics acceleration in the BlackBerry smartphone simulator.  To do so click on View -> Graphics Acceleration and set it to None.

 

If that solves the issue you can try to update your video card drivers and slowly increase the level of acceleration.

Mark Sohm
BlackBerry Development Advisor

Please refrain from posting new questions in solved threads.
Problem solved? Click the Accept As Solution button.
Found a bug? Report it using Issue Tracker
Highlighted
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎08-28-2012
My Device: Curve 9300
My Carrier: Digitel

Re: Simulator doesn't boot

Thank's! It works!