Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Regular Contributor
amr3434
Posts: 81
Registered: ‎01-16-2012
My Device: BOLD 9650 + developer
My Carrier: Vodafone

Simulator don't respond to the change in code


i solve the problem "

 JVM error 102 :: Invalid code in filesystem

" by clean the simulators in the blackberry perspective mode in eclipse
but i found new issue that the simulator don't responding to the changed i made in code when i run again it need to close and open again which annoyed me alot it's west a lot of time any suggestion :smileyhappy:

Please use plain text.
Developer
peter_strange
Posts: 19,595
Registered: ‎07-14-2008
My Device: Not Specified

Re: Simulator don't respond to the change in code

Are you changing persisted storage?  Is you application run on start-up?  I think things like this means that the Simulator must restart. 

 

So just change something simple, like say, the text in a label and test to see if this requires a restart. 

Please use plain text.
Regular Contributor
amr3434
Posts: 81
Registered: ‎01-16-2012
My Device: BOLD 9650 + developer
My Carrier: Vodafone

Re: Simulator don't respond to the change in code

no i don't use presistant store 
and i already change simple things like margin  for fileds  and it required to restart the simulator 

Please use plain text.
Developer
peter_strange
Posts: 19,595
Registered: ‎07-14-2008
My Device: Not Specified

Re: Simulator don't respond to the change in code

Can you replicate this behavior with one of the standard RIM applications?

Please use plain text.
Regular Contributor
amr3434
Posts: 81
Registered: ‎01-16-2012
My Device: BOLD 9650 + developer
My Carrier: Vodafone

Re: Simulator don't respond to the change in code

do you mean
exp : the sample hello word ??

if yes .. i check it  and it also need the simulator to restart which take mach time 

Please use plain text.
Developer
peter_strange
Posts: 19,595
Registered: ‎07-14-2008
My Device: Not Specified

Re: Simulator don't respond to the change in code

OK, I just tried that, run the HelloWorld which started the Simulator, then updated Hello World to say Hello Peter, run it again and it just replaced the program with the new one in the Simulator.  I am used the standard Eclipse that comes as a complete download (2.0) and I have added JRE 5.0 which I was using for this test.  In this case was testing using a 9780 simulator (which I have found to load faster than a lot of other Simulators), but for other projects I use other Simulators, especially 98xx and 9320 and they all seem to have the same behavior.  .  . 

 

So in principle what you are trying to do should work.

 

Sorry I have no idea why this would break.  The only thing I can suggest you do is reinstall everything.  Not a great suggestion I know.....

Please use plain text.