Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Developer
mreed
Posts: 1,041
Registered: ‎07-16-2008
My Device: ಠ_ಠ
Accepted Solution

Unable to get two SourceStreams working for one DataSource

[ Edited ]

The Player does not seem to automatically use all SourceStreams provided by a given DataSource. I have two that are available through the DataSource#getStreams() function:

* H264 video

* AAC audio

 

Only the first SourceStream gets read in. Is there anything special that needs to be set or added to make both get used?

Message Edited by mreed on 07-24-2009 11:40 AM
Please use plain text.
New Developer
zjx8kb
Posts: 5
Registered: ‎10-28-2009
My Device: Not Specified

Re: Unable to get two SourceStreams working for one DataSource

Hello, does the H264 video is recognized and displayed correctly by the Player? If  so, how can you do that?

Thank you.

Please use plain text.
Developer
myraddin
Posts: 412
Registered: ‎09-12-2008
My Device: 9000 9810

Re: Unable to get two SourceStreams working for one DataSource

Anyone got the answer on mreed's question ?

 

 



"Listen carefully, I shall say this only once"
Please use plain text.
Developer
mreed
Posts: 1,041
Registered: ‎07-16-2008
My Device: ಠ_ಠ

Re: Unable to get two SourceStreams working for one DataSource

Yeah, the RIM implementation doesn't follow the J2ME spec and javadoc. Only one SourceStream is supported and the rest are ignored. That came from someone at RIM.

Please use plain text.
Developer
myraddin
Posts: 412
Registered: ‎09-12-2008
My Device: 9000 9810

Re: Unable to get two SourceStreams working for one DataSource

Please use plain text.
Developer
Aviator168
Posts: 709
Registered: ‎09-10-2009
My Device: 8520, 8900, 9000, 9300, 9650, 9700, 9780, 9800, 9810, 9900, 9930

Re: Unable to get two SourceStreams working for one DataSource

[ Edited ]

Why not try to create two players in two different apps.

 

This is why I think it will work. I can play  mp3 music and at the same time watch youtube videos. The voice is mixed together.  Interestingly, that was the first I tried to do when I first got my 9000.

 

EDIT. You app has to syn the two streams which is challenge.

Please use plain text.
Developer
ankit
Posts: 146
Registered: ‎07-24-2008
My Device: none

Re: Unable to get two SourceStreams working for one DataSource

Hi Martin

I am trying to do the same (playing H264 video and aac audio retrieved via RTP packates(RTSP streams)), but facing issues.

how did you fix this.

 

Waiting for your response,

 

Thanks

Ankit

Thanks & Regards,
Ankit Dubey
Module Lead Software Engineer, mLabs
Impetus InfoTech (India) Pvt. Ltd.
Please use plain text.
Developer
mreed
Posts: 1,041
Registered: ‎07-16-2008
My Device: ಠ_ಠ

Re: Unable to get two SourceStreams working for one DataSource

Please use plain text.