Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Contributor
sripatel
Posts: 18
Registered: ‎07-29-2010
My Device: Not Specified

hashtable

Hi can any one send me hash table examples for data storing

Please use plain text.
Regular Contributor
Abhijit_RIM
Posts: 98
Registered: ‎08-31-2010
My Device: BB-9700
My Carrier: Airtel

Re: hashtable

Please use plain text.
Developer
Ekansh
Posts: 468
Registered: ‎08-07-2009
My Device: Curve, Bold, Storm
My Carrier: Blackberry Developer

Re: hashtable

hi,

 

Hashtable messageHT = new Hashtable();

 

to put data in key-value format

 

messageHT.put("Ur key","Ur VAlue");

 

 

to get data

 

String message =messageHT.get("Ur key");

 

Thanks

----------------------------------------------------------
feel free to press the kudos button on the left side to thank the user that helped you.
please mark posts as solved if you found a solution.
Please use plain text.
Developer
BB-Dude
Posts: 516
Registered: ‎07-23-2010
My Device: 9900

Re: hashtable

Remember that storing a standard Hashtable means your data will still exit on the the device if your application is removed from the device.

 

If you want the data to be removed from the device when your application is removed then you have to create your own class that extends the hashtable.

Example:

 

 

public class MyHashtable extends Hashtable implements Persistable

 

 

Please use plain text.
Developer
nitinverma274
Posts: 950
Registered: ‎06-22-2010
My Device: 9550

Re: hashtable

I agree with BB-Dude. ------------------------------------------------------------------------ Press Kudoes and Accept as solution Button, If u got Answer. Thanks.
Please use plain text.
Developer
ahmadahmad
Posts: 404
Registered: ‎05-31-2011
My Device: curve
My Carrier: devel

Re: hashtable

can i display the hashtable values in editfield or extends field

 

Please use plain text.
Developer
dx22
Posts: 402
Registered: ‎11-26-2010
My Device: Torch

Re: hashtable

Yes you can. Just get the data from the hashtable and the text fields usually have some method like setText() so you can use it.

 

PS

Thanks BB-Dude for the info!

----------------------------------------------------------------------
Press the button to give kudos if I helped you :smileyhappy:
Please use plain text.
Developer
ahmadahmad
Posts: 404
Registered: ‎05-31-2011
My Device: curve
My Carrier: devel

Re: hashtable

10x it's done:smileyhappy:

Please use plain text.
Developer
dx22
Posts: 402
Registered: ‎11-26-2010
My Device: Torch

Re: hashtable

OK I'm glad you've worked it out. 

Now you can close the threas by clicking "Accept as Solution" and you can also give kudos to the people which helped you!

----------------------------------------------------------------------
Press the button to give kudos if I helped you :smileyhappy:
Please use plain text.
Developer
ahmadahmad
Posts: 404
Registered: ‎05-31-2011
My Device: curve
My Carrier: devel

Re: hashtable

where can i found "accept the solution" button

Please use plain text.