Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Contributor
ahmednaserfinal
Posts: 43
Registered: ‎07-22-2012
My Device: curve

i want to make a menu not show

i import the files of zxing to scan qr code and ok run and scan qr but there are menu show up when open camera i must click back to ignore it.

can i not show this menu

screnshot.jpg

 

please anybody help me

Developer
tklanilkumar
Posts: 206
Registered: ‎02-22-2011
My Device: BB TORCH & 9800

Re: i want to make a menu not show

Hi ahmednaserfinal just check your image is not appearing for us.
*****************************************************************************
* Give kudos when you like it
* Mark it as a solution if it fixes your issue
Contributor
ahmednaserfinal
Posts: 43
Registered: ‎07-22-2012
My Device: curve

Re: i want to make a menu not show

screnshot.jpg

this menu that i want to remove

Developer
tklanilkumar
Posts: 206
Registered: ‎02-22-2011
My Device: BB TORCH & 9800

Re: i want to make a menu not show

same, its not visible again..check it..
*****************************************************************************
* Give kudos when you like it
* Mark it as a solution if it fixes your issue
Contributor
ahmednaserfinal
Posts: 43
Registered: ‎07-22-2012
My Device: curve

Re: i want to make a menu not show

Developer
tklanilkumar
Posts: 206
Registered: ‎02-22-2011
My Device: BB TORCH & 9800

Re: i want to make a menu not show

whenever you are trying to open camera what are you doing..normally I suspect this is from , If you are clicking on a ButtonField on clicking on that you are performing some action in that case just use this style ButtonField.CONSUME_CLICK .
*****************************************************************************
* Give kudos when you like it
* Mark it as a solution if it fixes your issue
Contributor
ahmednaserfinal
Posts: 43
Registered: ‎07-22-2012
My Device: curve

Re: i want to make a menu not show

thanks tklanilkumar
Developer
tklanilkumar
Posts: 206
Registered: ‎02-22-2011
My Device: BB TORCH & 9800

Re: i want to make a menu not show

If you got the solution then close this thread by clicking on accept as a solution.
*****************************************************************************
* Give kudos when you like it
* Mark it as a solution if it fixes your issue