Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Developer
BB_Develpoer
Posts: 130
Registered: ‎10-26-2010
My Device: Blackberry Bold 9700

updatejad.exe not working

Hi ,

 

I am trying to use updatejad.exe to combine 2 cod files in one jad file 

But updatejad.exe is not working its windows appears far a bilnk and nothing else happens

I had tried it again agian but it just bilnks and nothing else hapens....

 

Can anyone explain what I am missing ??

 

Regards

Please use plain text.
Developer
Hithredin
Posts: 401
Registered: ‎06-03-2010
My Device: Z10 Red
My Carrier: Free

Re: updatejad.exe not working

To explain it would be better to show us the command you execute in the bat file / command prompt.

 

By the way what does bilnks means ?

Please use plain text.
Developer
BB_Develpoer
Posts: 130
Registered: ‎10-26-2010
My Device: Blackberry Bold 9700

Re: updatejad.exe not working

hi following is the command i execute: updatejad.exe myApp.jad mysecondapp.jad these jad files as well as code files are in the bin folder where updatejad.exe file is placed. Blinks means on executing above command the a cmd like window apears just for a second and then its gone similar is the case if i try to run the updatejad.exe by clicking on it Regards
Please use plain text.
Developer
Hithredin
Posts: 401
Registered: ‎06-03-2010
My Device: Z10 Red
My Carrier: Free

Re: updatejad.exe not working

That should work, I don"t see somenthing you'd have missed.

Does a .bak file appear? Are you sure when you edit your .jad file that the references to the news COD are not here?

Were the cod files previously signed?

Please use plain text.
Developer
BB_Develpoer
Posts: 130
Registered: ‎10-26-2010
My Device: Blackberry Bold 9700

Re: updatejad.exe not working

yes no bak file apears , and no updation in jad file when i edit it and yes code are signed i checked and recheked evry thing but dont get wats the problm ?

Is there any path setting issue can be there or what ??

 

Regards

Please use plain text.
Developer
Hithredin
Posts: 401
Registered: ‎06-03-2010
My Device: Z10 Red
My Carrier: Free

Re: updatejad.exe not working

[ Edited ]

I'd advise to let your updateJad in the original eclipse plugin folder, and reference the complete path of your .jad files to the deleverable folder of your worspace.

 

If still not working, check java 4.2 installation and windows path settings

Please use plain text.
Developer
BB_Develpoer
Posts: 130
Registered: ‎10-26-2010
My Device: Blackberry Bold 9700

Re: updatejad.exe not working

 

 

my path settings for Java are set.and also set the path to updateJad so i think path settings are ok

 

sorry but i did not get what  u mean by check java 4.2 installation

 

Regards

 

 

Please use plain text.
Developer
Hithredin
Posts: 401
Registered: ‎06-03-2010
My Device: Z10 Red
My Carrier: Free

Re: updatejad.exe not working

"where updatejad.exe file is placed"

Did you mean tha your moved your updateJad ? Try without moving it.

 

If your java path is set, it's ok. But i'm not sure if updateJad need java 4 or wether it may run on an  usual java 6

Please use plain text.
Regular Contributor
hitesh171285
Posts: 95
Registered: ‎07-16-2010
My Device: 8520
My Carrier: bsnl

Re: updatejad.exe not working

hello

 

try updatejad.exe -n File.jad file2.jad

 

and put all jad and cod in same folder bin(same folder where updatejad.exe and i use eclips - plugin)

 

and yes first i use -q option but that time its dont give any error and dont update jad file

 

after i remove -q and try that time i find issue like missing an cod file (i think its cause of relative path i provide after i collact all things in bin folder and try its working for me)

 

hope so its helpfull to you

Please use plain text.