Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Contributor
peevedoffdeveloper
Posts: 35
Registered: ‎03-04-2013
My Device: 9850

10.1 IDE is not reporting QML errors everywhere

Anyone else having this problem?

 

I am now finding errors showing up everywhere in the project explorer in the ide but I just realized that the projects are compiling fine without issues.

 

Project clean does not fix this.

 

It is always qml files with the errors. I spent a lot of time figuring I must had some odd char in the qml file generating all the errors but I realized if I copied all the contents into a completely new file it worked fine. Thats when I realized its some sort of ide issue and then realized it was actually building fine.

BlackBerry Development Advisor
MSohm
Posts: 14,752
Registered: ‎07-09-2008
My Device: BlackBerry Passport

Re: 10.1 IDE is not reporting QML errors everywhere

Strange issue.  Please submit a bug report for this.  To do so open the Help menu and choose Report a BlackBerry Native SDK bug...

Mark Sohm
BlackBerry Development Advisor

Please refrain from posting new questions in solved threads.
Problem solved? Click the Accept As Solution button.
Found a bug? Report it using Issue Tracker
Developer
slashkyle
Posts: 820
Registered: ‎10-16-2012
My Device: Red Z10

Re: 10.1 IDE is not reporting QML errors everywhere

10.1 does & doesn't do alot of things :smileywink:

 

I noticed that in C++ files something like

 

DisplayInfo *display;

or 

Camera *myCamera;

 

no longer higlights the first word in green, kinda miss that it let me know that it was (likely) functioning