Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Contributor
Posts: 44
Registered: ‎01-06-2012
My Device: PlayBook
My Carrier: Orange

BB10, Attach to process, 10.0.9.386

[ Edited ]

Hi there,

 

When I attempt to a attach to a running process on the BB10 Dev Alpha device, using version 10.0.9.386 of the SDK I receive the following error:

 

Problem Ocurred

 

'Launching MyGame-Attach' has encountered a problem.

 

Error in final launch sequence.

 

If I request further details, it presents:

 

Error in final launch sequence
Failed to execute MI command:
-target-attach 0
Error message from debugger back end:
Failed to attach
Failed to attach

 

It should be noted that this error message comes up at the same time as a dialog (behind it), which is the 'Select Process' dialog, where it lists the processes currently running on the BB10 that I can attach to, including my process.

 

If I click 'OK' on the 'Problem occurred' dialog, the 'Select Process' dialogs remains, I am able to click on my process, click 'Refresh' etc. and it looks fine, however the debugging session has already been terminated (I can see so from the IDE Debug panel behind), so upon clicking 'OK' on the 'Select process' dialog doesn't actually do anything.

 

The end result is I am unable to attach to a process on BB10.

 

Kind regards,

 

Steve

Highlighted
Contributor
Posts: 30
Registered: ‎01-22-2011
My Device: Playbook

Re: BB10, Attach to process, 10.0.9.386

I have the same problem too.

 

I was able to attach to process with previous SDK. I guess something is broken.

Contributor
Posts: 10
Registered: ‎04-10-2013
My Device: Z10
My Carrier: AT&T

Re: BB10, Attach to process, 10.0.9.386