Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
New Contributor
firebalrog
Posts: 2
Registered: ‎01-21-2013
My Device: BB10Alpha

Cacades WebView Youtube Embed Object Problem

I have created a webview with an url to http://m.lvacmembers.com/promo.php the embedded youtube objects are not displaying. I have used the same objects which have worked for IOS, Android, webkit, ie, and firefox for years. Do I need to use some other format to embed youtube URIs? The backgournd displays and the center content area but not the youtube thumbnails.

 

The format of the html is as follows.

<object width="290" height="218">

<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OWDzkWuw6WQ?version=3&amp;hl=en_US&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param>

 

<embed src="http://www.youtube.com/v/OWDzkWuw6WQ?version=3&amp;hl=en_US&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="290" height="218" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed>

</object>

 

Thoughts or Ideas? Thanks in advance if you have the answer.

 

New Contributor
firebalrog
Posts: 2
Registered: ‎01-21-2013
My Device: BB10Alpha

Re: Cacades WebView Youtube Embed Object Problem

Really in two weeks no one has any advice about YouTube problems
New Contributor
gurbir93
Posts: 4
Registered: ‎02-16-2013
My Device: Z10

Re: Cacades WebView Youtube Embed Object Problem

Hey,

 

I am having the same problem, were you able to find out a way to embed youtube videos by any chance?...