Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Developer
TheMarco
Posts: 669
Registered: ‎02-19-2011
My Device: BlackBerry PlayBook 32GB
My Carrier: Sprint
Accepted Solution

How do I debug Javascript in side QML?

Can anyone give me some pointers on how to debug Javascript inside QML?

Sometimes things just don't work but no errors are shown at all.

 

What is a good way to do this?

 

 

Staff UI Prototyper (read: full-time hacker)


My BB10 apps: Screamager | Scientific RPN Calculator | The Last Weather App

Please use plain text.
Developer
peter9477
Posts: 6,473
Registered: ‎12-08-2010
My Device: PlayBook, Z10
My Carrier: none

Re: How do I debug Javascript in side QML?

Are you using the new "slog2info" approach to see the log output? I believe you'll see JavaScript errors in there as soon as they happen. Haven't had much trouble with it so far.

Peter Hansen -- (BB10 and dev-related blog posts at http://peterhansen.ca.)
Author of White Noise and Battery Guru for BB10 and for PlayBook | Get more from your battery!
Please use plain text.
Developer
TheMarco
Posts: 669
Registered: ‎02-19-2011
My Device: BlackBerry PlayBook 32GB
My Carrier: Sprint

Re: How do I debug Javascript in side QML?

I can't seem to find this 'target navigator'. I have the 'Navigator' but when I right-click on the IP of the phone there's no 'Launch SSH Session' open.

 

Sorry, I feel like an **bleep** here...

Staff UI Prototyper (read: full-time hacker)


My BB10 apps: Screamager | Scientific RPN Calculator | The Last Weather App

Please use plain text.
Developer
TheMarco
Posts: 669
Registered: ‎02-19-2011
My Device: BlackBerry PlayBook 32GB
My Carrier: Sprint

Re: How do I debug Javascript in side QML?

Nevermind I found it in the QNX System perspective.

Staff UI Prototyper (read: full-time hacker)


My BB10 apps: Screamager | Scientific RPN Calculator | The Last Weather App

Please use plain text.
Developer
smartek
Posts: 281
Registered: ‎05-31-2012
My Device: Playbook
My Carrier: o2

Re: How do I debug Javascript in side QML?

is there a way to set breakpoints?

Plase "+Like" my post if it was helpful.
Please use plain text.
New Contributor
turitu
Posts: 5
Registered: ‎01-05-2011
My Device: Z10, Q10, Z30
My Carrier: Telenor

Re: How do I debug Javascript in side QML?

Please use plain text.