Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Developer
Posts: 263
Registered: ‎05-18-2011
My Device: Curve 9300, BB10 Dev Alpha C, Z10

How to add a new place (an address) into the My Places Framework's database?

Hi,

 

Assume that I have an address, I want to programmatically add that address into the the My Places Framework's database, how to do that?

 

Thanks,

--tom
Developer
Posts: 263
Registered: ‎05-18-2011
My Device: Curve 9300, BB10 Dev Alpha C, Z10

Re: How to add a new place (an address) into the My Places Framework's database?

Look like I am alone with this framework.
--tom
Regular Contributor
Posts: 205
Registered: ‎06-11-2013
My Device: Blackbery z10
My Carrier: RIM

Re: How to add a new place (an address) into the My Places Framework's database?

What framework you are taking about please give some more details. 

Developer
Posts: 263
Registered: ‎05-18-2011
My Device: Curve 9300, BB10 Dev Alpha C, Z10

Re: How to add a new place (an address) into the My Places Framework's database?

Regular Contributor
Posts: 205
Registered: ‎06-11-2013
My Device: Blackbery z10
My Carrier: RIM

Re: How to add a new place (an address) into the My Places Framework's database?

It location sharing...What do you want to do exactly please elaborate

Developer
Posts: 263
Registered: ‎05-18-2011
My Device: Curve 9300, BB10 Dev Alpha C, Z10

Re: How to add a new place (an address) into the My Places Framework's database?

please see the opening post.
--tom