Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Contributor
nhanle1492
Posts: 39
Registered: ‎07-11-2012
My Device: Playbook

I cant open the simulator on VMWare

I have the problem when I play the simulator on VMWare, please help me 

Please use plain text.
Contributor
rasmadrak
Posts: 13
Registered: ‎06-17-2013
My Device: Z10, STL100-2

Re: I cant open the simulator on VMWare

Are you selecting one of the simulator models? 

Please use plain text.
Contributor
nhanle1492
Posts: 39
Registered: ‎07-11-2012
My Device: Playbook

Re: I cant open the simulator on VMWare

I installed 2 version 10.1 and 10.2 with VMWare player. I chose to run the simulator first but it showed like that in the screen

Please use plain text.
Contributor
rasmadrak
Posts: 13
Registered: ‎06-17-2013
My Device: Z10, STL100-2

Re: I cant open the simulator on VMWare

Yes, but did you enter anything on your screen when booting the simulator? 

I believe you must select type either 1,2,3 or 4 to start it. 

 

I may have misunderstood the question thou?

Please use plain text.
Contributor
nhanle1492
Posts: 39
Registered: ‎07-11-2012
My Device: Playbook

Re: I cant open the simulator on VMWare

[ Edited ]

The thing is I coundnt change the number of selection. The 1st row selection number is 1.It boost to 720x720. I try to change into number 2 but it didnt work

Please use plain text.