Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
New Contributor
tarunbb10
Posts: 7
Registered: ‎01-23-2013
My Carrier: developer

Neither c++ nor qml media-player sample works on blackberry 10 Dev Alpha simulator

 i have tried an sample app for play mp3 avilable on below url.

http://developer.blackberry.com/native/sampleapps/bb10/

 

after successfully import this aap on my worksapce when i run it.ite does n't play mp3 file.

 please suggest what i am doing wrong

 

 

 

Please use plain text.
Developer
thubalek
Posts: 316
Registered: ‎10-01-2012
My Carrier: BleskMobil

Re: Neither c++ nor qml media-player sample works on blackberry 10 Dev Alpha simulator

Do you try it on device or in emulator? 

--------------------------------------------------------------------------------------------
-- My Blackberry 10 app at http://blackberry.hubalek.net
-- My Android apps at http://android.hubalek.net
Please use plain text.
New Contributor
tarunbb10
Posts: 7
Registered: ‎01-23-2013
My Carrier: developer

Re: Neither c++ nor qml media-player sample works on blackberry 10 Dev Alpha simulator

i tried it on blackberry 10 Dev Alpha simulator.but this sample aap not playing mp3

 

Please use plain text.
Developer
thubalek
Posts: 316
Registered: ‎10-01-2012
My Carrier: BleskMobil

Re: Neither c++ nor qml media-player sample works on blackberry 10 Dev Alpha simulator

Do you have sound enabled in Simulator? Does any other app in Simulator play sound? Eg. Settings/Sound Settings?

--------------------------------------------------------------------------------------------
-- My Blackberry 10 app at http://blackberry.hubalek.net
-- My Android apps at http://android.hubalek.net
Please use plain text.
Developer
borceg
Posts: 670
Registered: ‎03-21-2012
My Carrier: Vip

Re: Neither c++ nor qml media-player sample works on blackberry 10 Dev Alpha simulator

It's simulator problem. No solution for now.
Please use plain text.