If you are using Internet Explorer, please remove blackberry.com from your compatibility view settings.

Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Contributor
tipul07
Posts: 11
Registered: ‎10-28-2012
My Device: Z10
My Carrier: N/A

Playing video with MediaPlayer in Simulator not working?

I reaf a thread in the forum (http://supportforums.blackberry.com/t5/Cascades-Development/MediaPlayer-playing-an-MP3/m-p/1931967/h... that said that in simulator only some of audio codecs are in use and no video codecs because of proprietary reasons. This was rite before Beta 3 was released...

 

Is still the case of proprietary reasons in SDK 10.0.9.2372 that no video is playing?

 

If this is the case, what audio formats are available in simulator? Are there any plans in making video playing (any format) available on simulator so we can have a look and feel as much close as poss to real device?

 

Regards,

Andy

Please use plain text.
Contributor
tipul07
Posts: 11
Registered: ‎10-28-2012
My Device: Z10
My Carrier: N/A

Re: Playing video with MediaPlayer in Simulator not working?

Did any1 get movies playing in MediaPlayer on the simulator?

Please use plain text.
Contributor
tipul07
Posts: 11
Registered: ‎10-28-2012
My Device: Z10
My Carrier: N/A

Re: Playing video with MediaPlayer in Simulator not working?

Last up
Please use plain text.
Developer
kunal_one
Posts: 145
Registered: ‎12-23-2012
My Device: BB10 Dev Alpha
My Carrier: wifi

Re: Playing video with MediaPlayer in Simulator not working?

I think its not supported yet, at lest not when i tried last.
Please use plain text.
Contributor
tipul07
Posts: 11
Registered: ‎10-28-2012
My Device: Z10
My Carrier: N/A

Re: Playing video with MediaPlayer in Simulator not working?

Hi kunal_one,

 

Thnx for your info!

Please use plain text.