Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Highlighted
Developer
Posts: 122
Registered: ‎11-12-2010
My Device: Dev Alpha
My Carrier: N/A
Accepted Solution

Problem deploying app to simulator

[ Edited ]

Hi All

 

I have installed QNX and the simulator. The simulator starts fine and when I go to Window > Preferences > Blackberry and run the Blackberry Deployment wizard, my simulator is found and added.  However, it has not created a Build configuration for the simulator (I only have default) and therefore I cannot deploy to test.

 

I am running Windows 7 pro with VMWare workstation 8

 

Please help!

Developer
Posts: 281
Registered: ‎05-31-2012
My Device: Playbook
My Carrier: o2

Re: Problem deploying app to simulator

Do you have the latest beta3 sdk?
You should have the following build configurations:
Default, device-debug, device-release, simulator-debug
Plase "+Like" my post if it was helpful.
Developer
Posts: 122
Registered: ‎11-12-2010
My Device: Dev Alpha
My Carrier: N/A

Re: Problem deploying app to simulator

Thanks for replying Smartek

 

As it happens, I tried another sample project and that was fine. When I looked back at the original sample (the cascades cookbook) I was building it wrong.  This sample seems to contain several different projects and once I selected the correct one, my simulator-debug was there.