Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
New Contributor
Akuji
Posts: 2
Registered: ‎09-04-2013
My Device: don't have yet
My Carrier: Kyivstar
Accepted Solution

Problems with simulator SDK 10.2

Greetings to everyone. I have problem with displaying text in simulator. Here is my setup:

 

- BB SDK 10.2.1

- simulator 10.2.0.1443

- Windows 7 Ultimate, 64-bit 6.1.7601, Service Pack 1

- VMWare Player 3.0.1

- VmWare Workstation 7.0.1

- virtualisation is enabled in BIOS

 

Does anyone know the source of this issue? Thanks.

 

Please use plain text.
Developer
BBSJdev
Posts: 5,948
Registered: ‎07-05-2012
My Device: Playbook, Z10 LE, Dev Alpha C
My Carrier: Orange

Re: Problems with simulator SDK 10.2

Cool!

 

Just a wild guess but perhaps a corrupted VM or simulator.

 

Have you tried running it on another machine or downloading the sim again?

 


If you've been helped click on Like Button, if you've been saved buy the app. :smileyhappy:

Developer of stokLocker, Sympatico and Super Sentences.
Please use plain text.
New Contributor
Akuji
Posts: 2
Registered: ‎09-04-2013
My Device: don't have yet
My Carrier: Kyivstar

Re: Problems with simulator SDK 10.2

The issue was related to outdated version of VMWare: after installing the latest version of VMWare Player the text is displayed correctly now.
Please use plain text.