Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Regular Contributor
mdmdev
Posts: 75
Registered: ‎11-30-2012
My Device: curve
Accepted Solution

Scheduling an app to run

Is there any mechanism in BB10 where I can ask the OS to launch my app at regular intervals?

 

 

Please use plain text.
Developer
zezke
Posts: 1,004
Registered: ‎12-12-2010
My Device: Z10 (red Limited Edition)

Re: Scheduling an app to run

Nope, not possible.

-------------------------------------------
BlackBerry Certified Builder for Native Application Development -- Proud member of the Belgian BlackBerry Developer group
Samples: Park in Ghent
Feeling generous? Nominate me for BB Elite member!
Please use plain text.
Developer
simon_hain
Posts: 16,215
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Z10 LE, Z30, Passport

Re: Scheduling an app to run

It was said that these capabilities will be added after launch.
Currently you have to rely on system events to have your application launched, for example by a push event
----------------------------------------------------------
feel free to press the like button on the right side to thank the user that helped you.
please mark posts as solved if you found a solution.
@SimonHain on twitter
Please use plain text.
Regular Contributor
mdmdev
Posts: 75
Registered: ‎11-30-2012
My Device: curve

Re: Scheduling an app to run

Oh that would be good....

Thanks for the info..
Please use plain text.
Regular Contributor
mdmdev
Posts: 75
Registered: ‎11-30-2012
My Device: curve

Re: Scheduling an app to run

Do we have the scheduling option in the latest SDK?

 

-thanks

 

Please use plain text.
Developer
simon_hain
Posts: 16,215
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Z10 LE, Z30, Passport

Re: Scheduling an app to run

no
----------------------------------------------------------
feel free to press the like button on the right side to thank the user that helped you.
please mark posts as solved if you found a solution.
@SimonHain on twitter
Please use plain text.