Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Regular Contributor
_NishantShah
Posts: 76
Registered: ‎07-31-2012
My Device: Blackberry

Re: SystemDialog - onFinished: not working since Gold Beta

This is so embarassing. Sorry guys, my dev alpha A has beta 5 and dev alpha B was downgraded to Beta 4. I noticed it later. I guess that's why its working fine on B.

Developer
helex
Posts: 293
Registered: ‎02-14-2012
My Device: Nokia N950 / BB Playbook

Re: SystemDialog - onFinished: not working since Gold Beta

No Problem _NishantShah, now we have a additional confirmation. :smileyhappy:

 

It worked at Beta 4 and for some it stopped working at Beta 5 Gold.

Contributor
A7omic
Posts: 48
Registered: ‎11-03-2011
My Device: Playbook

Re: SystemDialog - onFinished: not working since Gold Beta

It doesn't make a lot of sense to me as to why we are experiencing the same issue but not on the same object. Its obviously a bug but to me it seems there may be a way for it to work depending on the implementation.

Developer
helex
Posts: 293
Registered: ‎02-14-2012
My Device: Nokia N950 / BB Playbook

Re: SystemDialog - onFinished: not working since Gold Beta

I got a Update for my Dev Alpha last Friday and tested it last Sunday. (sorry for the late post, I'm currently very busy)

 

The SystemToast works now again as expected in combination with SystemDialog. Firmware: 10.9.9.339

 

Can everybody confirm?

Developer
strobejb
Posts: 282
Registered: ‎10-15-2012
My Device: bb10 developer

Re: SystemDialog - onFinished: not working since Gold Beta

i haven't noticed any issues with toasts/dialogs since the update - looks like its all been fixed
Developer
ekke
Posts: 1,571
Registered: ‎04-08-2010
My Device: Z10 (red Limited Edition), Q10, Z30
My Carrier: Telekom.de, O2, Vodafone

Re: SystemDialog - onFinished: not working since Gold Beta


helex wrote:

I got a Update for my Dev Alpha last Friday and tested it last Sunday. (sorry for the late post, I'm currently very busy)

 

The SystemToast works now again as expected in combination with SystemDialog. Firmware: 10.9.9.339

 

Can everybody confirm?


I did heavy testing all my SystemToasts, -Dialogs, ProgressDialogs, ....

now all is working as expected :smileyhappy:

-------------------------------------------------------------------------------
ekke (independent software architect, rosenheim, germany)

BlackBerry Elite Developer
BlackBerry Platinum Enterprise Partner
International Development Mobile Apps BlackBerry 10 Cascades
Cascades - Workshops / Trainings / Bootcamps

blog: http://ekkes-corner.org videos: http://www.youtube.com/user/ekkescorner http://vimeo.com/ekkescorner/videos
bb10-development: http://appbus.org Twitter: @ekkescorner