Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Developer
svmrajesh
Posts: 164
Registered: ‎07-23-2013
My Device: Blackberry z10
Accepted Solution

blackberry simulator not working

my stimulator not running in vmware player.. 

 

 

this is my system configuration:

 win xp proff 2002

 Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHZ,

 1 Gb RAM

 

___________________________________________________________________________________________

*************Plese *********LIKE**** & ****ACCEPT as Solution*** If you got suggestion for your Query.

@RAJESH SVM ----- Blackberry Mobile App Developer, Blaze, India.
Developer
saprykin
Posts: 271
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z10

Re: blackberry simulator not working

I think your PC is too slow for simulator. It requires hardware virtualiztion (or at least graphics acceleration) and up to 2 GB of RAM. Without it simulator is unusable.
-------------------------------------------------------------------------------
NSR Reader for BlackBerry 10 @NSRReader on Twitter
Me @xelfium on Twitter
Developer
sorout2009
Posts: 105
Registered: ‎08-23-2012
My Device: Blackberry Z10

Re: blackberry simulator not working

You can check the system requirements for simulator from the below link

https://developer.blackberry.com/devzone/develop/simulator/simulator_systemrequirements.html

Dharmender Singh
Developer
svmrajesh
Posts: 164
Registered: ‎07-23-2013
My Device: Blackberry z10

Re: blackberry simulator not working

ok thankyou...

___________________________________________________________________________________________

*************Plese *********LIKE**** & ****ACCEPT as Solution*** If you got suggestion for your Query.

@RAJESH SVM ----- Blackberry Mobile App Developer, Blaze, India.