Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Developer
Posts: 91
Registered: ‎09-25-2012
My Device: bb10 alpha

blackberry splashscreen when I start app from the IDE

When I start an application from momentic IDE to my blackberry alpha device, I get the blackberry splashscreen without application contents. 

I have to start it again from the icon to make it work. 

I notice sometime, it was working directly... So, I didn't know where does it comes from. 

 

Did you notice this bug ? Should I add a new issue? 

a lover of Qt
Regular Contributor
Posts: 54
Registered: ‎07-15-2010
My Device: Not Specified

Re: blackberry splashscreen when I start app from the IDE

Are you sure you are not debugging the application? Keep in mind that when doing so, the execution stops in the first line of code, so nothing is loaded on screen (i.e. you only see the grey BB splash screen).

Developer
Posts: 91
Registered: ‎09-25-2012
My Device: bb10 alpha

Re: blackberry splashscreen when I start app from the IDE

I was in Device-Debug mode. I tried to change to device-Release mode. Clean the build , build, and run as bb10 app.. Still same problem.
a lover of Qt
Developer
Posts: 332
Registered: ‎04-04-2012
My Device: BlackBerry Z30/Z10/Z10LE/Q10/PlayBook

Re: blackberry splashscreen when I start app from the IDE

Was this created in Beta 2? Then you need to look at the changes you need to make to get it to work properly in Beta 3.