Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Regular Contributor
Posts: 52
Registered: ‎02-08-2013
My Device: Z10
My Carrier: Rogers
Accepted Solution

can not debug on the the latest simulator

Windows 7:

10.0.10.261 SDK

10.261 Simulator

 

Whenever start debug an app generated by Wizard got an error:

 

Error in final launch sequence
Cannot prepare and download the binary
Deployment Failed: Info: Sending request: Install and Launch
Info: Action: Install and Launch
Info: Debug native: on
Info: File size: 288372
Info: Installing com.example.test.testDev_xample_test3083a1e3...
Info: Processing 288372 bytes

 

 

New Developer
Posts: 14
Registered: ‎02-20-2013
My Device: BB 10 Dev Alpha B
My Carrier: BB 10

Re: can not debug on the the latest simulator

[ Edited ]

 

I was facing the same issue but the following procedure works for me.

 

1. Uninstall the simulator completely (By deleting the VMWare Files)

2. Install a fresh copy of Simulator.

3. Be sure that you have built your application successfully before running it on simulator.

4. First try to run your application without debugging if u get success then try for debugging.

Note : Please don't change any setting in the Setting of Simulator specially Time and Date Just confirm that whether Development Mode is On or Off. If it is off turn it on.

 

Hope it would work for you.

Regards

Muhammad Faheem Amjad

Highlighted
Regular Contributor
Posts: 52
Registered: ‎02-08-2013
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: can not debug on the the latest simulator

Thanks. I think someone mentioned that we have ot change date and timeSmiley Happy.  I also tried to the number of CPUs. It seems we could not touch any settings in the virtual machine?