Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Trusted Contributor
marcelnijman
Posts: 118
Registered: ‎06-19-2012
My Device: PlayBook + Red Z10 + BB10 Dev Alpha C

owner/group of assets

All the assets of my app have the same owner/group (89 and 900) on my Z10 except for a few (which are 100 and 100) and those files also have the executable flag set, even though they are images. How can that have happened? On my local file system, all the files are owned by me, and have the same flags.

Please use plain text.
Contributor
tipul07
Posts: 11
Registered: ‎10-28-2012
My Device: Z10

Re: owner/group of assets

Your assets have owner 89 which is:

apps:x:89:89:Application:/apps:

 

and group 900 which is:

dev0:x:900:devuser

 

and images have owner 100 which is:

devuser:x:100:100:smileyvery-happy:evelopment User:/accounts/devuser:/bin/sh

 

and group 100:

devuser:x:100:devuser

 

Any file can have execute flag, there's no problem with that.

 

From what I see it looks ok.... What is the problem? Do you get errors on the device?

 

Regards,

Andy

Please use plain text.
Trusted Contributor
marcelnijman
Posts: 118
Registered: ‎06-19-2012
My Device: PlayBook + Red Z10 + BB10 Dev Alpha C

Re: owner/group of assets

I get the following runtime error:

 

"Unable to get asset in (/apps/eu.marcelnijman.Chesswise.testDev_n_Chesswise49d5036b/native/assets/): (/introview.Z10.nl.png)." 

Image not found:  "/introview.Z10.nl.png"

 

According to the File System Navigator, the image is on the device. Other images (with owner/group 89/900) work fine.

 

Please use plain text.