Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Developer
peter9477
Posts: 6,473
Registered: ‎12-08-2010
My Device: PlayBook, Z10
My Carrier: none
Accepted Solution

slog2info -w no longer waits to show output

I just rebooted my Dev Alpha (A, with 10.0.9.2320) and immediately after, as I always do, I connected via SSH and tried running "slog2info -w".

 

Normally this dumps any existing output (of which there is none immediately after a reboot) and then blocks, waiting until there's more output which it dumps in real time (much like "tail -f" does on regular files).

 

Anyone seen this before?

 

The output from my apps is showing up correctly if I just use "slog2info" without the -w, but with -w it shows nothing and immediately returns to the prompt. Very odd...


Peter Hansen -- (BB10 and dev-related blog posts at http://peterhansen.ca.)
Author of White Noise and Battery Guru for BB10 and for PlayBook | Get more from your battery!
Please use plain text.
Developer
peter9477
Posts: 6,473
Registered: ‎12-08-2010
My Device: PlayBook, Z10
My Carrier: none

Re: slog2info -w no longer waits to show output

A second reboot appears to have "fixed" it. Still very odd.

Peter Hansen -- (BB10 and dev-related blog posts at http://peterhansen.ca.)
Author of White Noise and Battery Guru for BB10 and for PlayBook | Get more from your battery!
Please use plain text.