Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment

Reply
New Contributor
rubensworks
Posts: 2
Registered: ‎02-10-2012
My Device: PlayBook OS 2.0

Deployed app doesn't show up

[ Edited ]

Hi,

 

I just created a WebWorks app. And now i want to deploy it to my PlayBook. But at the last step where I have to use the blackberry-deploy command it somehow fails. I get result::success at the end, but no icon shows up in the dashboard and no app starts. But there is definitely something happening because everytime I try to depoy the screens lights up after it has been dimmed.

Same problem when using the simulator.
Does anyone know what could be the problem here? 

 

(Mac OS 10.6)

New Contributor
rubensworks
Posts: 2
Registered: ‎02-10-2012
My Device: PlayBook OS 2.0

Re: Deployed app doesn't show up

Same problem with other computers and platforms. But with the ndk I do get an error:
Error in final launch sequence
Cannot prepare and download the binary
Packaging failed:2
Info: Package created: /Users/RT/ndk-2.0.0-workspace/test/Device-Debug/test.bar
Error: bar5509943320181973487.MF, Invalid value "Tablet OS/2.0.0" for Application-Requires-System.

No idea how to solve this though..
New Contributor
hobbygamecafe
Posts: 6
Registered: ‎05-08-2012
My Device: PlayBook

Re: Deployed app doesn't show up

I have the same problems. Have you resolved yet?

New Developer
rlammers
Posts: 6
Registered: ‎05-10-2012
My Device: BlackBerry PlayBook 16BG

Re: Deployed app doesn't show up

[ Edited ]

Same here, anyone?

 

On windows, using real Playbook with OS 2.0. Debuggin/running goes fine, signing also, deployment results in success, but no icon to be found anywhere.

New Developer
rlammers
Posts: 6
Registered: ‎05-10-2012
My Device: BlackBerry PlayBook 16BG

Re: Deployed app doesn't show up

Ok, found the solution here: http://supportforums.blackberry.com/t5/Testing-and-Deployment/where-is-my-test-app-hiding/td-p/16348...

 

It is a "user error". Apparently users can swip a single page up and down. Although you cannot see this in the gui. It only shows you that you can swip horizontally, but you can also swip vertically!

Contributor
Ideashaker
Posts: 10
Registered: ‎12-15-2010
My Device: Playbook Simulator - Platform 1.0.0.0

Re: Deployed app doesn't show up

Same error but SOLVED in my situation.

 

I just changed manually the value to 2.0.0.0 in blackberry-tablet.xml file's <platformVersion> tag. It was originally 2.0.0

 

Hope this helps.