Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment

Reply
Developer
interfaSys
Posts: 817
Registered: ‎11-19-2009
My Device: Z10, Q10, 9900, 9790, PlayBook,
My Carrier: T-Mobile UK, Three, O2, Orange, Sunrise, Swisscom

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Apologies if you've already stated this, but did you install the BB10 drivers?

--
Olivier - interfaSys ltd
Developing for BlackBerry 10 devices using the Sencha Touch framework.
Please use plain text.
New Developer
SCarabetta
Posts: 5
Registered: ‎08-23-2012
My Device: BlackBerry 10 Dev Alpha
My Carrier: Movistar - Telefónica de Argentina

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

I was curious about why there were two cameras and two browsers after the update... My question is, should we try to go all the way to the "hard" update? Can we just stay "soft" updated? What functionality would be missing here?

 

Thanks for your time!

Please use plain text.
New Developer
Snuupy
Posts: 11
Registered: ‎03-16-2012
My Device: 9800 Torch, 9700 Bold, 8700, DA A
My Carrier: SpeakOut/Rogers

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

No, you aren't losing any functionality - it's fine.

Please use plain text.
Developer
raffi
Posts: 154
Registered: ‎06-23-2012
My Device: Z10 & Z30
My Carrier: Bell

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Unfortunately ever since the one time I was able to wipe (repair) I have been unable to do it again.

 

Every time I put my device to reboot, by the time the "disconnected" prompt appears on the desktop manager (on my mac) and I click Repair, it tries to connect to the device but by now the device is booting into the boot sequence and it says it cannot connect to the device, so it just boots normally.

 

The one time it worked, I noticed the red light was blinking. I hit repair in that time window and it seemed to work, but I can't seem to get that sequence to happen again. No matter if I click Repair immediately when it shows up or as late as possible in the boot sequence, neither works.

 

Any ideas?

Please use plain text.
Developer
The_Anomaly
Posts: 322
Registered: ‎08-06-2012
My Device: Dev Alpha / Playbook / Curve 9300

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Try going into the dev alpha menu (little gear in top right corner).  Go to storage & sharing.  Set the USB connections to "Connect to ..."

 

Its also quite important to take off the password before updating.  I found this caused me problems, especially when the phone needed to be rebooted.

If it helped you, click like. :smileyhappy:
Please use plain text.
Developer
raffi
Posts: 154
Registered: ‎06-23-2012
My Device: Z10 & Z30
My Carrier: Bell

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Thanks. I don't know if it was removing the password, setting the usb connection to mac, or pure timing luck. On a second attempt tonight I saw the blinking red LED and hit repair, and finally it connected. Thanks.

Though I did notice that it's downloading 10.0.6.544. I thought that the latest version was 10.0.6.545. Any ideas?
Please use plain text.
Developer
The_Anomaly
Posts: 322
Registered: ‎08-06-2012
My Device: Dev Alpha / Playbook / Curve 9300

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Yeah I'v seen that a few times and I'm thinking its a typo.  I never understand wht it says from 545 to 544?!  When it's done it will be 545... weird.

If it helped you, click like. :smileyhappy:
Please use plain text.
New Developer
SCarabetta
Posts: 5
Registered: ‎08-23-2012
My Device: BlackBerry 10 Dev Alpha
My Carrier: Movistar - Telefónica de Argentina

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Is there an issue tracker like JIRA we could use for this thread?

Please use plain text.
New Contributor
franksgeburt
Posts: 4
Registered: ‎06-23-2011
My Device: DevAlphaC
My Carrier: t-mobile

dev alpha 10.1.0.1485 (Bug) Report

Language: Dutch

In Blackberry World when you want to delete an application, a dialog shows saying Do you want to deinstall the application or delete the application?

However the buttons show cancel, delete, delete. (annuleren, verwijderen, verwijderen)

Please use plain text.