Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment

Reply
Developer
nemory
Posts: 217
Registered: ‎05-21-2012
My Device: BlackBerry RED Z10
My Carrier: WiFi

Re: Launch failed no binaries with Native SDK on OS X

that's really getting even more odd now. The last option you can do is to reinstall the native SDK bro. but clean uninstall everything first.

Please use plain text.
Contributor
schumi1331
Posts: 23
Registered: ‎11-15-2012
My Device: Red Z10 & PlayBook
My Carrier: E-Plus

Re: Launch failed no binaries with Native SDK on OS X

[ Edited ]

Is there anything else to do than starting the uninstaller application? Cause if not I have tried this already in the morning...

What I don't understand is the unresolved inclusion of bb/cascades/Application. I had the unresolved inclusion of Qt elements already on my desktop PC but never with bb/cascades...

 

EDIT: Ok, so now I removed it completely with the uninstaller app, deleted bbndk folder, deleted "Username/Library/Research In Motion" folder, deleted workspace folder and restarted netbook. Reinstalled the SDK and nothing changed :smileysad:

Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor (Retired)
robbieDubya
Posts: 418
Registered: ‎07-18-2012
My Device: Q10
My Carrier: Bell Canada

Re: Launch failed no binaries with Native SDK on OS X

I'm going to contact author directly to try and find a resolution...

--
Rob is no longer associated with BlackBerry.
Please use plain text.
Contributor
abhishesh
Posts: 11
Registered: ‎03-31-2013
My Device: Blackberry Playbook
My Carrier: N/a

Re: Launch failed no binaries with Native SDK on OS X

Make sure you have the correct build. For example if you are trying to test on devie make sure you select "device debug" build and if you are trying to run on simulator make sure you select "simulator debug" build and then run the project.

Please use plain text.
Forums Advisor I
vaishali28
Posts: 501
Registered: ‎03-01-2013
My Device: BlackBerry Z10

Re: Launch failed no binaries with Native SDK on OS X

Did anyone find the solution to resolve this error??

Its seriously frustrating. I get this error everytime i run my application with C++ code.

Can anybody please tell me the solution??????????????????????????????????????????

Please use plain text.