Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-18-2010
My Device: Demo
My Carrier: Demo
Accepted Solution

Unable to Debug As - > Blackberry Simulator in Eclipse

Hi,

 

I've been implementing an app for some time using Eclipse 3.5 and the Blackberry plugin version 1.1.2 without many issues, but recently I've been stuck on this one:

 

Every time I try to 'Debug As -> Blackberry Simulator', Eclipse hangs at 31% saying 'Launching delegate'. This leaves me in a bad place to debug my app. However, I can 'Run As -> Blackberry Simulator'.

 

I've tried new debug configurations with different simulators. I've tried re-intsalling the eclipse + blackberry plugin. I'm still stuck with the same issue.

 

Can someone share any thoughts they might have on this, or suggest how I could troubleshoot this further?

 

Thank you,

Jon

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-18-2010
My Device: Demo
My Carrier: Demo

Re: Unable to Debug As - > Blackberry Simulator in Eclipse

Apparently, this had something to do with the BBDevMgr process running. When I killed that process in windows task manager, Eclipse was able to start the simulator in debug mode. All good now!

New Developer
New Developer
Posts: 151
Registered: ‎01-05-2010
My Device: dev alpha c (bb10)
My Carrier: www.rzr.online.fr

Re: Unable to Debug As - > Blackberry Simulator in Eclipse