Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment

Reply
New Contributor
CK_ONE
Posts: 3
Registered: ‎09-17-2012
My Device: BB Bold 9900
My Carrier: Rogers

Website Debugging BB Bold 9900

Hello there.

Not sure where to begin here but I'm experiencing a problem with a website I've developed at the start of the year.

At the time of deployment the site was tested cross major browsers including a BB Curve and Iphone all with no problems.

 

Just recently my client purchased a BB Bold 9900 and now an unexplained line is appearing on a bg element.

I've tried everything to get rid of this line but nothing I do works.

 

I don't have a BB myself and I work on a Mac.

 

Any suggestions on how to debug this issue I'm having with the BB Bold browser?

 

Any advice is appreciated.

Thanks

Please use plain text.
New Contributor
CK_ONE
Posts: 3
Registered: ‎09-17-2012
My Device: BB Bold 9900
My Carrier: Rogers

Re: Website Debugging BB Bold 9900

To confuse me even more this line now disappears when the site it zoomed but returns when it's not.
Please use plain text.
New Contributor
CK_ONE
Posts: 3
Registered: ‎09-17-2012
My Device: BB Bold 9900
My Carrier: Rogers

Re: Website Debugging BB Bold 9900

Can't seem to find any answers to this issue anywhere. The device that's causing grief the BB Bold 9900 OS Version 7.0.0
Would be grateful if anyone that has this device could offer any suggestions.
Please use plain text.