Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Contributor
srsaran
Posts: 2
Registered: ‎08-22-2012
My Device: 9780

9780 - Browser passing a URL link with parameters errors out

I have an application which sends out emails to client. It has a "View as website" link, if they click on that, it will log into one of our severs and show the content. Here is what happens, for example if the click link has http://server99/blahblah.aspx?id=8923&div=23 It fails at the & character and error message is EntityRef: Expecting ';' I found that the solution for this is to replace all the & and with & The problem here is the email browser strips out the & and replaces it with & . So, no way I can change it in the email browser.

 

My problem is,  the same page works in all the other models as far as I tested and only fails in 9780 OS 6 with bundle 285.

 

I use

                 writer.WriteLine("<!DOCTYPE html PUBLIC \"-//WAPFORUM//DTD XHTML Mobile 1.0//EN\" \"http://www.wapforum.org/DTD/xhtml-mobile10.dtd\">");

when rendering the page in C#.

 

Any help will be greatly appreciated !!. Thanks..

BlackBerry Development Advisor
twindsor
Posts: 832
Registered: ‎07-15-2008
My Device: Passport
My Carrier: Bell

Re: 9780 - Browser passing a URL link with parameters errors out

I can't think of a workaround for this. How many of your users encounter this? That is a very old version of OS6 and I expect there are updates available for any carrier that released it.

Tim Windsor
Open Source Technical Lead