Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Highlighted
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

App won't open when packaged with WebWorks 1.0.3.8

My App worked perfectly fine before but now I package the same code with 1.0.3.8 and it won't even open. 

 

Config.xml is pretty simple 

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<widget xmlns=" http://www.w3.org/ns/widgets"
xmlns:rim="http://www.blackberry.com/ns/widgets"
id="ClasicRPS"
version="0.0.0.8">
<name>Classic RPS</name>
<icon src="iconL.png"/>
<description>Clasic Rock, Paper, Scissor Game</description>
<author href="http://philipk.ca">PhilipK</author>
<content src="index.html" />
<rim:splash src="splash.jpg" />
</widget>

_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: App won't open when packaged with WebWorks 1.0.3.8

Haven't updated my Beta OS. Will do that and see if it works.
_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Posts: 435
Registered: ‎09-20-2011
My Device: Z10 LE, Playbook, DevAlpha C, 9900, 9380
My Carrier: Vodafone

Re: App won't open when packaged with WebWorks 1.0.3.8

The app developed in webworks 1.0.3.8 is not working for me too for the device OS 10.0.9.386 , i updated the device with new OS and it is working perfectly.

Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: App won't open when packaged with WebWorks 1.0.3.8

That was the problem works fine after updating.

_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis