Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
ComposingSara
Posts: 11
Registered: ‎01-25-2011
My Device: Not Specified

App works on emulator but not on Playbook

Got my (beautiful!) Playbook in the mail and was super bummed to find out that my app doesn't work.  It does work in the emulator (but scrolls very very slowly) and when opened in Chrome here on my machine, but breaks when opened either in the browser on the playbook or the actual downloaded app from the app store.

 

I haven't had a solid hour to devote to debugging it yet, but I just wanted to voice frustration about it!  Lol.  I suspect it has something to do with the long long long list I'm loading into a web database.  Just not sure yet.

 

Anyone else have false positives from the emulator?

Please use plain text.
Developer
TheMarco
Posts: 669
Registered: ‎02-19-2011
My Device: BlackBerry PlayBook 32GB

Re: App works on emulator but not on Playbook

Hey, sorry to hear your app doesn't work!

 

Your best bet would be to deploy the app to your PlayBook with FireBug in it. It helps a lot figuring out what the problem is.

 

Check out this thread for info on it:

 

http://supportforums.blackberry.com/t5/Web-and-WebWorks-Development/Using-Firebug-Lite-For-WebWorks-...

Staff UI Prototyper (read: full-time hacker)


My BB10 apps: Screamager | Scientific RPN Calculator | The Last Weather App

Please use plain text.