Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
georgemck
Posts: 34
Registered: ‎12-28-2010
My Device: Red Z10, DevAlpha C, Bold 9900, PlayBook
My Carrier: Sprint, AT&T

Re: BB10 DevAlpha

Thanks Bob!:smileyhappy:

Onward to BBJam Asia 2013!
twitter/github: @georgemck http://www.bbdevla.com
Please use plain text.
Trusted Contributor
usr501
Posts: 222
Registered: ‎03-03-2012
My Device: Ripple, LE Z10, Dev Alpha _C, Playbook, Bold 9900
My Carrier: rogers

Re: BB10 DevAlpha

Smooth Sailing here George:smileyvery-happy:

the devalpha has a great screen -it will be a success- my apps work well and look great-

How's the west coast?:smileyvery-happy:

 

Please use plain text.
Developer
The_Anomaly
Posts: 322
Registered: ‎08-06-2012
My Device: Dev Alpha / Playbook / Curve 9300

Re: BB10 DevAlpha

I am using ripple for BB10 and there are problems.  The current version (0.9.8) cannot "package and launch" apps.  You have to "package and sign" and then deploy to device.  I use the graphical aid tool.

If it helped you, click like. :smileyhappy:
Please use plain text.
Developer
JChow
Posts: 68
Registered: ‎09-04-2008
My Device: Not Specified

Re: BB10 DevAlpha

[ Edited ]

i use  0.9.8 too. Thanks for sharing your experience. 

I used to use all command line for playbook 2.0 and had no problem. Now there is Ripple tool I thought i'd give it a try.

Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor
Nukul
Posts: 115
Registered: ‎06-06-2011
My Device: 9800
My Carrier: Rogers

Re: BB10 DevAlpha

There is show stopping bug for BB10 Ripple where it tries to deploy the simulator bar to the device :smileysad:

We are working on fixing it.

 

In BB10, bbwp produces two bar files one for simulator and one for device. Ripple doesn't understand that yet so we are fixing that bug with the next release.

 

Till then use the command line which should be very simple to use. 

@nukulb
Please use plain text.