Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
akadad
Posts: 13
Registered: ‎02-02-2011
My Device: BlackBerry PlayBook 16GB OS Version 1.0.8.6067
My Carrier: Gogeco

BlackBerry WebWorks Packager for Playbook blackberry-deploy connection refused

All steps in the development completed and Virtual Machine setup completed  - IP address confirmed and Development mode ON. The final blackberry-deploy procedure returns Error:

Cannot connect: Connection to https://192.168.147.128 refused. You may have to reboot the target.

Rebooted the VM a number of times and re-initiated the deploy - same result.

Any help or suggestions would be greatly appreciated.

 

Thank you.

Please use plain text.
New Member
achimeno
Posts: 1
Registered: ‎02-18-2011
My Device: PlayBook

Re: BlackBerry WebWorks Packager for Playbook blackberry-deploy connection refused

Has anyone solved this problem?

 

Thank you.

Please use plain text.
New Developer
akadad
Posts: 13
Registered: ‎02-02-2011
My Device: BlackBerry PlayBook 16GB OS Version 1.0.8.6067
My Carrier: Gogeco

Re: BlackBerry WebWorks Packager for Playbook blackberry-deploy connection refused

achimeno

 

I found 2 issues regarding this problem.

 

My virtual network adapter, included with the VM install, was not enabled . (VMware Network Adapter) I used the windows control panel and the network and internet page to find and enable these.

 

The other problem I ran into was that the date/time in the VM did not match the date/time of my computer. I used the option button in the VM to set the date/time to match my computer date/time.

 

Everything has been working since.

 

I hope this helps.

 

Terry

 

 

 

Please use plain text.
New Member
theguille
Posts: 1
Registered: ‎06-03-2011
My Device: BLACKBERRY DEVELOPER
My Carrier: NONE

Re: BlackBerry WebWorks Packager for Playbook blackberry-deploy connection refused

yes, i tried the first solution and the problem is solved. Only enabled my VM virtual network adapter and ready.
by my friend angie.
Please use plain text.