Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
Posts: 41
Registered: ‎09-22-2009
My Device: Not Specified

Blackberry does not connect to website - eclipse

Hello,

 

I have just download the blackberry eclipse webdevelopment kit. When I launch the debug mode on a simple index.html website,the blackberry can't connect to it and I don't know why... Also the blackberry does not seems to have internet...

 

Thank you for your help!

 

Regards.

 

 

Retired
Posts: 3,708
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: Blackberry does not connect to website - eclipse

Have you checked out the following video to see if there is a step that you may have missed?

 

http://www.blackberry.com/DevMediaLibrary/view.do?name=PluginforEclipse

Tim Neil
Director, Application Platform & Tools Product Management
Follow me on Twitter
New Developer
Posts: 41
Registered: ‎09-22-2009
My Device: Not Specified

Re: Blackberry does not connect to website - eclipse

Yes,

I have followed the instructions, but it does not work. I am running on Windows 7 - 32 bits.


Thanks.

 

Highlighted
Retired
Posts: 3,708
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: Blackberry does not connect to website - eclipse

It "could" be a Windows 7 issue. BlackBerry tooling doesn't officially support Windows 7.  

 

Have you installed eclipse into the Program Files directory?  It could be Windows UAC disallowing writes to files that the built in MDS simulator requires.

 

 

Tim Neil
Director, Application Platform & Tools Product Management
Follow me on Twitter
Developer
Posts: 36
Registered: ‎01-20-2010
My Device: 8520
My Carrier: Orange

Re: Blackberry does not connect to website - eclipse

Programs>Research in Motion>Blackberry JDE XX>MDS-CS.

start it, restart simulator too, and try again.