Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Contributor
andrewk
Posts: 33
Registered: ‎02-24-2011
My Device: Not Specified

Build error with no error message

When I try to run an application from Eclipse, I get the following build error. This is since I installed version 2.1 of the WebWorks SDK this morning.

 

Can someone tell me where I can find either the message that goes with this exception, or version 2.0 of the SDK, since it actually gave me error messages instead of this cryptic idiocy?

 

*******************************************
BUILDING xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
cmd.exe /c bbwp xxxxxxxxxxxxx.zip /o xxxxxxxxx\build
[INFO]              Parsing command line options
[INFO]              Parsing bbwp.properties
[INFO]              Validating application archive
[INFO]              Parsing config.xml
[INFO]              Populating application source
[INFO]              Compiling BlackBerry WebWorks application
[ERROR]             RAPC exception occurred
BUILD EXITED WITH 1 ERROR
*******************************************

Please use plain text.
Contributor
andrewk
Posts: 33
Registered: ‎02-24-2011
My Device: Not Specified

Re: Build error with no error message

[ Edited ]

I just found out that version 2.1 of the SDK isn't supported by the Eclipse plug-in. Too bad I can't go back to the 2.0 version, since it's not available for download anymore!

Please use plain text.
Contributor
andrewk
Posts: 33
Registered: ‎02-24-2011
My Device: Not Specified

Re: Build error with no error message

I System Restored back to 2.0, still getting the same error. Maybe I need to do a proper installation, but I need the installer for that.

Please use plain text.
Contributor
andrewk
Posts: 33
Registered: ‎02-24-2011
My Device: Not Specified

Re: Build error with no error message

Even better: if I run BBWP from the command line, it works fine.

 

I don't know how to launch it in the simulator after that, though. If only there was an IDE for this...

Please use plain text.