Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Developer
n_jay144
Posts: 67
Registered: ‎09-05-2012
My Device: Z10 Red, PlayBook, DevAlpha C
My Carrier: Play

Corrupted graphics of WW apps after ugrading to 10.0.9.1675

I encountered strange graphical effects after OS upgrading of my DevAlpha A to the latest version. After several reboots it happens sometimes. What exactly? See attached screenshots. Sometimes instead of this gray or white rectangles I can see pictures from another WW app. Maybe graphic memory of my DA is corrupted? Can anybody tell me what is this?

IMG_00000109.pngIMG_00000110.pngIMG_00000114.pngIMG_00000124.pngIMG_00000125.png

Please use plain text.
Developer
interfaSys
Posts: 817
Registered: ‎11-19-2009
My Device: Z10, Q10, 9900, 9790, PlayBook,
My Carrier: T-Mobile UK, Three, O2, Orange, Sunrise, Swisscom

Re: Corrupted graphics of WW apps after ugrading to 10.0.9.1675

I think this is a Dev alpha A only problem. The hardware is older and graphics acceleration (which has only be turned on in the latest build) doesn't work properly. So the device is snappier, but things break.

Hopefully this will be fixed in the January refresh.

--
Olivier - interfaSys ltd
Developing for BlackBerry 10 devices using the Sencha Touch framework.
Please use plain text.
Developer
n_jay144
Posts: 67
Registered: ‎09-05-2012
My Device: Z10 Red, PlayBook, DevAlpha C
My Carrier: Play

Re: Corrupted graphics of WW apps after ugrading to 10.0.9.1675

[ Edited ]

May be these screenshots will help to understand what's wrong:

storag_01.pngstorag_02.png

Please use plain text.