Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Contributor
sagar01
Posts: 43
Registered: ‎07-21-2011
My Device: BB 9800
My Carrier: Developer

Getting problem while building webworks application using phonegap

Hello,

I am a newbie to blackberry.started working on Blackberry webworks,i am facing a problem while building the webworks project.I am getting an JVM ERROR 517 FileSystem Currupt.I have searched many post regarding this but

did not get any useful answer.the thing is that when i am running my normal BB app on simulator 9800 it works fine.but getting error while building webworks app on the same simulator.

Please help me out of this.

Thanks,

Sagar01

Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor (Retired)
jeffheifetz
Posts: 518
Registered: ‎07-18-2011
My Device: Bold
My Carrier: Rogers

Re: Getting problem while building webworks application using phonegap

Can you try running the clean.bat file in the sim directory and make sure all *.dmp files are gone and then try the webwirks app again?



1.Please resolve your thread by clicking the "Accept as Solution" button below the post which solved your problem!
2. If any post helps you please click the button below the post(s)
Please use plain text.
Contributor
sagar01
Posts: 43
Registered: ‎07-21-2011
My Device: BB 9800
My Carrier: Developer

Re: Getting problem while building webworks application using phonegap

Thanks for your reply, i have tried to clean up all dmp files.but still problem is occuring.....

 

Please use plain text.
Contributor
sagar01
Posts: 43
Registered: ‎07-21-2011
My Device: BB 9800
My Carrier: Developer

Re: Getting problem while building webworks application using phonegap

and the problem is that when i am running my normal BB app.in same simulator is works...but the web work app.is not working..
Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor (Retired)
jeffheifetz
Posts: 518
Registered: ‎07-18-2011
My Device: Bold
My Carrier: Rogers

Re: Getting problem while building webworks application using phonegap

There was a period of time where the clean.bat did not actually clean the sim properly. However removing the .dmp files should have done the work as well. Unfortunately I think the best solution may be to download a new simulator.



1.Please resolve your thread by clicking the "Accept as Solution" button below the post which solved your problem!
2. If any post helps you please click the button below the post(s)
Please use plain text.