Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-29-2011
My Device: Bold 9700
My Carrier: Personal

Module attempts to access secure API - but I am using no APIs at all!

I have developed and upload to my server my first BB Application.

When I run it - after installing - I get the message "module attempts to access to secure API"

What is really shocking is that I am NOT using any API!

 

Here is the HTML:

 

<!

DOCTYPEHTMLPUBLIC"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN">

<

html><head><metaname="viewport"id="viewport"content="height=device-height,width=device-width,user-scalable=no"/><title>Untitled Page</title></head><body>

Hola Mundo

</body>

</

html>

 

Can anyone help me? 

Thnaks! 

Developer
Posts: 164
Registered: ‎08-26-2010
My Device: Not Specified

Re: Module attempts to access secure API - but I am using no APIs at all!

You need to get the SIGNING CODE from RIM.
After you got it, your application should be signed with this code.
Developer
Posts: 588
Registered: ‎05-29-2009
My Device: 9100

Re: Module attempts to access secure API - but I am using no APIs at all!

It's clear, you need to sign your app.
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-29-2011
My Device: Bold 9700
My Carrier: Personal

Re: Module attempts to access secure API - but I am using no APIs at all!

I repeat: I am NOT using any API at all!!!

You saw the code. Where is the API?

When I use signed tool to sign my app there is no module that requires signing.