Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Developer
ravi1989
Posts: 777
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
Accepted Solution

Need help to implement menu option

Hi

need to implement  menu option on clicking "V" image and close menu option on clicking the same image . i done every thing  but not able to do this menu option  can you please help me..i attached my code

 

 

ioriginal.png

Please use plain text.
Developer
ignites
Posts: 466
Registered: ‎04-11-2012
My Device: Bold 9900

Re: Need help to implement menu option

You already asked this questions here >> http://supportforums.blackberry.com/t5/Web-and-WebWorks-Development/is-this-possible-to-make-this-ty...

Developer for easyDial for BlackBerry Bold & inLink for BlackBerry PlayBook
Find me online via twitter, or on the techfruits.com webpage. Please hit the like button below if what I said helped!
Please use plain text.
Developer
ProLove360
Posts: 31
Registered: ‎05-13-2011
My Device: PlayBook & Bold 9930

Re: Need help to implement menu option

If I understand your question, you might try the jQuery slideToggle() method.

An easy tutorial that illustrates this function is found here:  http://www.w3schools.com/jquery/jquery_slide.asphttp://www.w3schools.com/jquery/jquery_slide.asp

 

Just a few lines of code in departure.html shows how to accomplish this inline. Of course, you can place the code in the appropriate CSS and js files. Also, the "hidden" code can go anywhere on the page.

 

I have a similar use for the slideToggle() method.

 

I hope this helps.

| ProLove365 - Connecting the World with Love and Lines of Code |
| Follow me on Twitter at @ProLove365 |

Please use plain text.
Developer
ProLove360
Posts: 31
Registered: ‎05-13-2011
My Device: PlayBook & Bold 9930

Re: Need help to implement menu option

Have you tried the code I wrote for you?

| ProLove365 - Connecting the World with Love and Lines of Code |
| Follow me on Twitter at @ProLove365 |

Please use plain text.
Developer
ravi1989
Posts: 777
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810

Re: Need help to implement menu option

yes ..it working fine..

 

can you please help to solve this issue.i am using this autosuggest

http://www.codeproject.com/Articles/20174/Auto-suggest-Control

 

Can you tell how to do some task when autosuggest is close,

 

Example

Problem Description:
1) i am selecting one item from this auto suggest and store this in local storage(data base) .
it is fine .Example store name " naveen"
2)Problem is that when user select another name from list and change it mind after writing some text in field say "hn".click somewhere else  in screen auto suggest is close. but i need to display that time in text field last storage example ="naveen".

 

autosuggest.i read your code  this function call when autosuggest close.

 

Function  name: clearEvents

 

I want to call this function or override , can you please help me how to do this thing..

 

 

Thanks

Please use plain text.
Developer
ProLove360
Posts: 31
Registered: ‎05-13-2011
My Device: PlayBook & Bold 9930

Re: Need help to implement menu option

I'm not familiar with that function, but I'll take a look if I get a chance. Also, I don't quite understand the question or problem you are having. Writing code is much like writing sentences -- sometimes it's hard to process the information if it is not carefully written. 

 

You might try contacting the developer who published his email at the bottom of the page in your link.

 

Please Accept the Solution to close this item. Looks like you have quite a few open questions on this forum. It might help the moderators if you were able to clear some of them up. Thanks.

| ProLove365 - Connecting the World with Love and Lines of Code |
| Follow me on Twitter at @ProLove365 |

Please use plain text.
Developer
ravi1989
Posts: 777
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810

Re: Need help to implement menu option

ok ..

Please use plain text.
Developer
ravi1989
Posts: 777
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810

Re: Need help to implement menu option

Hi

i attached my auto suggest js file....i call  like that 

	new autosuggest("getStationDesc", stationList, null, function(index, control) { 
				 
				
				 stationCode = control.keywords[index].substring(0, 3);
				 	_this.station_name = control.keywords[index];
				 
				 _this.$el.find('.frm_txtfield_from_h').val(control.keywords[index]); // this is text field set the value at text field ...
				 window.localStorage.setItem('LS_last_searched_arrival_station',control.keywords[index]); // i store in local storage..
				_this.webservicesCall(stationCode);
	
	});			

 But when user type again on text field auto suggest is open  say user type only "hn".after typing this user change mind don't interested to see any thing .so it click anywhere in screen so auto suggest is close but in text field only "hn" is display ,on closing the autosuggest  i want to remove "hn"  from the text fieldand display   

"LS_last_searched_arrival_station" last  storage station
Please use plain text.