Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
moemurray
Posts: 11
Registered: ‎02-23-2009
My Device: Not Specified
Accepted Solution

New to this

Hello,

 

I've just downloaded the 8300 device simulator and the MDS 4.1.4 simulator on my Windows Xp machine and I'm trying to test the BB browser. I see the device talking to the MDS simulator and sending it the addresses I request but for every access request I get a HTTP Error 400: Bad Request and under the Deatils page, I get eg: Connection Refused mobile.blackberry.com:80.

 

There must be something else I need to ensure is set up correctly - can you please point me in the right direction.

 

Thank you/

Please use plain text.
Administrator
MSohm
Posts: 14,362
Registered: ‎07-09-2008
My Device: BlackBerry Z30, BlackBerry PlayBook
My Carrier: Bell

Re: New to this

Do you have a proxy server in your environment?  If so, please see this link.

 

How To - Configure the BlackBerry MDS simulator to work behind a proxy
Article Number: DB-00047

http://www.blackberry.com/knowledgecenterpublic/livelink.exe/fetch/2000/348583/800792/801079/How_To_...

Mark Sohm
BlackBerry Development Advisor

Please refrain from posting new questions in solved threads.
Problem solved? Click the Accept As Solution button.
Found a bug? Report it using Issue Tracker
Please use plain text.
New Developer
moemurray
Posts: 11
Registered: ‎02-23-2009
My Device: Not Specified

Re: New to this

Thank you - this is exactly what I needed to know.
Please use plain text.