Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Developer
ravi1989
Posts: 773
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
My Carrier: 0

Remove this white line in android

nave.pngHi 

From the last three days i am facing to remove this white space .i thing this is caching.is there any android setting to remove caching.

Please use plain text.
Developer
Developer
LBP
Posts: 607
Registered: ‎04-29-2011
My Device: PlayBook 16GB, BB10 LE Z10 (red)
My Carrier: none

Re: Remove this white line in android

To go on with your issue, which white space do you mean, the ones I surrounded in red color in the image below?

 

 

1989_nav.JPG


"Like" if you liked the post.
"Accept as Solution" if the post solves your question.
Please use plain text.
Developer
ravi1989
Posts: 773
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
My Carrier: 0

Re: Remove this white line in android

yes you are right......that is my problem..i want to remove this

Please use plain text.
Developer
ravi1989
Posts: 773
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
My Carrier: 0

Re: Remove this white line in android

if you want i can share my code with you. this problem is only in android not other platform.

Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor
chadtatro
Posts: 614
Registered: ‎10-01-2009
My Device: Z10
My Carrier: Bell

Re: Remove this white line in android

Hello,

 

I know you're using PhoneGap/Cordova to target multiple platforms including BlackBerry, which is awesome, but keep in mind this is the BlackBerry WebWorks forum, so there's not much assistance here for an Android specific problem. 

 

 

Chad

 

 

Chad Tetreault | App Development Consultant | BlackBerry Developer Relations | developer.blackberry.com | @chadtatro
Please use plain text.
Developer
Developer
LBP
Posts: 607
Registered: ‎04-29-2011
My Device: PlayBook 16GB, BB10 LE Z10 (red)
My Carrier: none

Re: Remove this white line in android

Some things to be mentioned I could think of:

 

1.) It hasn't to do with any OS caching issue, so the issue is the app's source code, I think! Follow up with 2. and/or 3.!

2.) It might be an issue of the OS if you have an autosuggest mechanism ON in OS settings??

3.) It might be the autosuggest of the app and you do not close it or you do not clear the input-element, so it is shown whenever you come back to this screen? To exclude this point, on selection try to remove/clear the inputs values!

 

Try 1. + 3.  and see what happens then.

 

IMHO:

Debugging any app from remote, like you want us to help you, with source code written by somebody else is almost impossible, that's why you should set up small testimonials with only the source producing the error to see what happens and to be able to change source easily for testing and debugging.


"Like" if you liked the post.
"Accept as Solution" if the post solves your question.
Please use plain text.
Developer
ravi1989
Posts: 773
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
My Carrier: 0

Re: Remove this white line in android

Let me check.

 

is there any way to go back to previous screen it in not working in android..

 

 <div class="home_icon"><a id ="200" x-blackberry-focusable="true"  onmouseover="buttonHighlight(this);" onmouseout="buttonUnHighlight(this);"  onclick="window.history.back();"><img src="images/back-icon.png" alt="Home" title="Home" /></a></div>

Please use plain text.
Developer
Developer
LBP
Posts: 607
Registered: ‎04-29-2011
My Device: PlayBook 16GB, BB10 LE Z10 (red)
My Carrier: none

Re: Remove this white line in android

I assume the following:

You have a screen with the input and "autosuggest" of flight stations. The user adds something to the input, and the stations are listet, then from this list the user selects one and you go to the next screen. Here you use window.history.back() to switch back to the selection screen, isn't it?

 

So it will open up the autosuggest every time since this is the last state of the history. If you would use a href="previousSelectionPage.html" and not onclick="window.history.back()" it shouldn't open up the autosuggest.

 

Or, if the user selects a station you need to add source to remove all the values from the input field before you switch to the next screen.


"Like" if you liked the post.
"Accept as Solution" if the post solves your question.
Please use plain text.