Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Contributor
mauzzamali
Posts: 16
Registered: ‎03-25-2012
My Device: Blackbery Playbook
Accepted Solution

Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

Hi,

 

I was trying to install Ripple Emulator Extension for Blackberry 10 on chrome, but for some reason the Enable and Disable buttons are not clickable. I have followed the instrunctions given for installation of Ripple Emulator extension for BB 10 from chrome. I can see the icon of the extension in my chrome browser but when I click on it, it has the buttons Enable and Disable which dont work on clicking. 

 

I was not able to figure out the reason. I am using Windows 7 OS. 

 

Also I would like to know, I have an application which is developed for BB Playbook, so will it work on BB 10 also?

What other important changes will I have to do to run the application in BB 10. 

 

Thanks

:Helpsmilie:

New Contributor
tranduytung
Posts: 3
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Blackberry Bold 9700

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

[ Edited ]

Hello!
I'm new to BB 10 Webworks. I have encountered the same issue. Could anyone help us this problem? I got stuck in this issue.

 

My OS is: Windows 7 Professional 64bits

New Contributor
dech
Posts: 8
Registered: ‎07-12-2011
My Device: Blackberry Torch 9800

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

I have the same issue... were u able to solve it??

Contributor
mauzzamali
Posts: 16
Registered: ‎03-25-2012
My Device: Blackbery Playbook

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

Ya I was able to fix this issue. You just need to update your chrome to latest version.

New Developer
Kuttysark
Posts: 12
Registered: ‎05-08-2012
My Device: 9900, Playbook 64gb

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

This did not work for me!!!  I've made a sample of what I was trying to load in Ripple via chrome, missing my content.  Can I upload it, and someone else tell me if they can enable it?

New Contributor
tranduytung
Posts: 3
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Blackberry Bold 9700

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

I uninstall my Chrome browser and download the newest version. It does work. Ripple is able to enable and disable. Thank you for your help!

New Developer
Kuttysark
Posts: 12
Registered: ‎05-08-2012
My Device: 9900, Playbook 64gb

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

Un installed an reinstalled chrome and the ripple extension, and Ripple still fails to enable or diable on my code.  ANyone else out there who might be able to help me?

 

~Raj aka @Kuttysark

New Contributor
tranduytung
Posts: 3
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Blackberry Bold 9700

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

Have you tried CCleaner to clean the Chrome's things in Windows' registry?

New Developer
Kuttysark
Posts: 12
Registered: ‎05-08-2012
My Device: 9900, Playbook 64gb

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

Upon your suggestion I tried that. Still not working.  I wonder if it's my xml file?

Regular Contributor
superfly_fr
Posts: 55
Registered: ‎12-23-2011
My Device: 9900 / PB 2.0641

Re: Ripple Emulator Extension for Chrome not working...

(very basic start)

Have you tried to run the samples ?

Also, your files are hosted on a web server, right ? (means you access it with a http://someting/index.htm URL)