Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
Posts: 18
Registered: ‎06-11-2009
My Device: Not Specified

Web Service Called through visual studio not returning any value.

Hello Friends,

I am new to blackberry software development. I am using VS2008 for development. I have written simple web service to return string. But when i called this webmethod it does not return any value. What to do to get return value from web method.

 

Thanks in advance.

Hall of Famer II
Posts: 55,780
Registered: ‎11-28-2008
My Device: PRIV (5.1.1), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1526)
My Carrier: TMobile USA

Re: Web Service Called through visual studio not returning any value.

Hi and Welcome to the Forums!

 

I suggest you peruse and post in the Development section of these forums...this particular section is for support of the devices and software as it currently is. The Development section is here:

 

http://supportforums.blackberry.com/rim/?category.id=BlackBerryDevelopment

 

From your content, I think this belongs in the Web Development section...but no need to re-post...we shall have the mods move this down there. Stand by...

 

Cheers!


Get your 15% discount at ShopBlackBerry.com! Click Here for details.

Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.
Highlighted
Developer
Posts: 395
Registered: ‎12-18-2008
My Device: BlackBerry Torch 9800
My Carrier: AT&T

Re: Web Service Called through visual studio not returning any value.

Looks like it really belongs in the MDS Runtime applications area.