Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Contributor
saroy
Posts: 10
Registered: ‎12-27-2011
My Device: torch 9800
Accepted Solution

content as url

hi all

 

im trying to do a widget that access my site web application (all i want is a full screen mode without url bar)

 

here is my configuration

 

a folder with icon files and config.xml file

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<widget xmlns=" http://www.w3.org/ns/widgets"
        xmlns:rim="http://www.blackberry.com/ns/widgets"
        version="2.0.0.0">

  <name> CAM mobile</name>

  <description>
    A sample application to demonstrate some of the possibilities.
  </description>
 

  <icon src="iui-logo-touch-icon.png"/>

  <content src="http://myipsiteadress/webapp/default.aspx"

rim:allowInvokeParams="true" />

<access uri="http://myipsiteadress/webapp/" subdomains="true">
 
</access>

</widget>

 

when i package my widget with ripple and try it in my blackberry simulator i have a white sceen and nothing else

 

thanks in advance and sorry for my bad english

Please use plain text.
Contributor
saroy
Posts: 10
Registered: ‎12-27-2011
My Device: torch 9800

Re: content as url

any help please

 

3 days im trying to get itand i cant

Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor (Retired)
jeffheifetz
Posts: 518
Registered: ‎07-18-2011
My Device: Bold

Re: content as url

Hi saroy,

 

Are you running the MDS simulator as well?

 

Can you access the site in the mobile browser?



1.Please resolve your thread by clicking the "Accept as Solution" button below the post which solved your problem!
2. If any post helps you please click the button below the post(s)
Please use plain text.
Contributor
saroy
Posts: 10
Registered: ‎12-27-2011
My Device: torch 9800

Re: content as url

Thanks for reply

Yes mds is run and yes in the mobile browser i can access the site
Please use plain text.
Developer
songdawg
Posts: 59
Registered: ‎06-08-2011
My Device: n/a

Re: content as url

Please use plain text.
Contributor
saroy
Posts: 10
Registered: ‎12-27-2011
My Device: torch 9800

Re: content as url

thanks everyone

 

it was a proxy probleme

 

problem solved

Please use plain text.
New Contributor
lr_33
Posts: 5
Registered: ‎01-11-2012
My Device: Blackberry Torch 9800

Re: content as url

I am having a similar problem. I have an app that I want to open a webpage immediately. I packaged my app through Ripple and then loaded the app in the Blackberry 9800 Simulator. However, everytime I attempt to run the app in the simulator, I get the error message:  "App Error 104 Uncaught: InterruptedOException" which leads to "Local connection timed out after ~120000" after selecting Continue. I don't know why I am getting this message, and I don't know about proxy servers or firewalls. Can someone please help me?

 

Here is my index.html:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
 <title>
  My Company
 </title>
 <meta http-equiv="refresh" content="0,url=http://www.myCompany.com/blackberry/index.html"/>
</head>
</html>

 

Here is my config.xml:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<widget xmlns="http://www.w3.org/ns/widgets"
   xmlns:rim="http://www.blackberry.com/ns/widgets"
   version="1.0.0.0"
   rim:header="RIM-Widget: rim/widget">

   <name>MyCompany</name>
   <description>This is version 1 of the application.</description>
   <content src="index.html"/>
   <access uri="http://www.myCompany.com/blackberry/index.html" subdomains="true"> </access>
   <icon src="icon.png"/>
   <rim:connection timeout="240000"></rim:connection>

</widget>

Please use plain text.
New Developer
fidiliti
Posts: 2
Registered: ‎04-16-2013
My Device: Dev Alpha B

Re: content as url

Hi! Did you manage to solve this issue? I'm having same problem and haven't found a solution yet

Please use plain text.