Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
abinlesly
Posts: 105
Registered: ‎06-11-2013
My Device: DEVELOPER

no response

hey,

i am having no issues on the ripple but when tested on the device when I tap a button, it doesn't respond

Why is this?

******Blackberry Developer*******---Built for the Kill-----
#######Developer of @Sudoku#########
BlackBerry Development Advisor
chadtatro
Posts: 620
Registered: ‎10-01-2009
My Device: Z10

Re: no response

Could be from a million different things. :smileywink:

 

I'd recommend using Web Inspector to debug it live on the device. It'll help out a LOT. More info here: https://developer.blackberry.com/html5/documentation/web_inspector_overview_1553586_11.html

Chad Tetreault | App Development Consultant | BlackBerry Developer Relations | developer.blackberry.com | @chadtatro
Developer
peardox
Posts: 1,229
Registered: ‎03-20-2011
My Device: Playbook, Z10 LE, Dev Alpha B, 2x Dev Alpha C

Re: no response

Agreed

 

Debugging something like this requires advaced stuff




Click the like button if you find my posts useful!
Developer
leninvengai
Posts: 101
Registered: ‎07-26-2013
My Device: BB 10

Re: no response

Hi,

   Make changes in congiguration file. For example, If camera works in Ripple will not work in device if we didn't give access to cam through configuration file.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hit Like if this post found useful