Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Contributor
chskr1016
Posts: 22
Registered: ‎11-16-2012
My Device: 10 alpha device

ripple emulaor validation error

hii friends,i tried to do webwork apps ,,when i downloaded helloworld app and tried to open,it opened normally but showed validation failed error..there is no error in config.xml..it showed error in build that THE BUILD AND DEPLOY ARE CURRENTLY RUNNING AT http://127.0.0.1:9910..plz help..i need to build app urgently

Developer
The_Anomaly
Posts: 322
Registered: ‎08-06-2012
My Device: Dev Alpha / Playbook / Curve 9300

Re: ripple emulaor validation error

How are you opening it?  On the phone?  In chrome using ripple?  Where exactly do you get that error message?

If it helped you, click like. :smileyhappy:
Contributor
chskr1016
Posts: 22
Registered: ‎11-16-2012
My Device: 10 alpha device

Re: ripple emulaor validation error

ya,i am opening it in chrome
Developer
The_Anomaly
Posts: 322
Registered: ‎08-06-2012
My Device: Dev Alpha / Playbook / Curve 9300

Re: ripple emulaor validation error

Please post the error here if you can so that we can look at it.

If it helped you, click like. :smileyhappy:
Contributor
chskr1016
Posts: 22
Registered: ‎11-16-2012
My Device: 10 alpha device

Re: ripple emulaor validation error

as i mentioned above,it is showing validation failed and it is showing build and deploy are running on http://127.0.0.1:9910 in red color

Developer
The_Anomaly
Posts: 322
Registered: ‎08-06-2012
My Device: Dev Alpha / Playbook / Curve 9300

Re: ripple emulaor validation error

Is that the message from the DOS window that runs in the background or is that the red error message that ripple pops up with?  The DOS window will have a better breakdown of the error than that.

 

BTW you could probably get an answer to ripple related problems quicker over at the github hosted Ripple site...  You may want to post something there also...

 

I also think that Package and Deploy is not working.  You need to package and sign to test.  Its a Ripple BETA thing which is quite annoying.

 

What version of Ripple are you running?

If it helped you, click like. :smileyhappy: