Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Regular Contributor
sandeshmsg
Posts: 64
Registered: ‎06-16-2011
My Device: bold 9000, playbook

webwroks audio error .

Hello experts,

I am trying to load the music from the mp3 streaming website, its playing, but when load the song its says like this :

 



Retired
astanley
Posts: 1,382
Registered: ‎07-02-2009
My Device: BlackBerry Bold 9900
My Carrier: Bell

Re: webwroks audio error .

I haven't seen that one before, but for interest, can you share any details about the MP3 you are playing (size / encoding / etc)?

 

Also, when do you see this error - at the start of playback, while it is buffering, or after playback has started and mid-song?

 

Thanks.

 

 

Follow me on Twitter: @n_adam_stanley
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Your app doesn't work? Use BlackBerry remote web inspector to find out why.
Trusted Contributor
lcocea
Posts: 117
Registered: ‎02-29-2012
My Device: PlayBook & Nexus 4

Re: webwroks audio error .

[ Edited ]

I have seen this error several times in the past while trying to play a local .wav file. This is one of a few "minor" annoyances that I experience intermittently in WebWorks. Others include: buttons appearing to become "frozen" when cliked; dialogs (alert and custom dialogs) not showing; DELETE key not triggering the onkeyup event. Restarting the app or the device/simulator usually restores the functionality, which makes me think they are system or WebWorks runtime bugs.