Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BBM

Reply
New Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-22-2014
My Device: Device: Z-10, Class: 100-3, OS: 10.1.0.2019. Another Device: PlayBook 16GB.
My Carrier: AT&T

BBM Glympse issue

Hi!

In my home have four Z10s devices and we use to use Glympse as daily basis... But this service is not running well since a few weeks. When I send a Glympse the other person only see an arrow with no movement all the time. I arrive to the reunion point and look to the other person device that shows that I'm in the same start point all the time. The others send me a Glympse I experienced the same... Between them the service have the same issue...

 

Some one has the same issue?

 

Because all four devices can't be wrong!

The service must have a issue...

 

Technical info:

Three Z10s with 10.1.0.2019 OS

One Z10 with 10.2.1.2141 OS

All Z10s STL-100-3

All same carrier

Contributor
Posts: 24
Registered: ‎09-29-2013
My Device: Z10
My Carrier: Telecom Personal

Re: BBM Glympse issue

You have to make a big movement. Like travel some blocks

Highlighted
New Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-22-2014
My Device: Device: Z-10, Class: 100-3, OS: 10.1.0.2019. Another Device: PlayBook 16GB.
My Carrier: AT&T

Re: BBM Glympse issue

Thanks for try Fernando, but I try it in a 34, 22, 17 & 9 miles travels and my other members of the family either. I'm not trying it in my living room...