Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® 10 Desktop Software

Reply
Visitor
Posts: 1
Registered: ‎02-06-2013
My Device: bbz10
My Carrier: rogers

Cannot get Link to work

I have installed Link 3 times now and it will not work, each time I installed it I did reboot my pc.  Link shuts down right after I open it.   I am running windows 7. This is the error messag I receive.

 

Problem signature:

Problem Event Name: CLR20r3

Problem Signature 01: blackberrylink.exe

Problem Signature 02: 1.0.0.72

Problem Signature 03: 5106c1c2

Problem Signature 04: Rim.Common.Filesystem

Problem Signature 05: 1.0.0.72

Problem Signature 06: 5106c145

Problem Signature 07: 74

Problem Signature 08: 29

Problem Signature 09: System.AggregateException

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1033

Additional Information 1: 0a9e

Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Additional Information 3: 0a9e

Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Retired
Posts: 3,198
Registered: ‎01-27-2010
My Device: BlackBerry Z10

Re: Cannot get Link to work

Hi ginger2639 and welcome to the BlackBerry Support Community Forums!

 

When launching the BlackBerry Link Installer, try right clicking on it and choosing "Run As Administrator" to see if that helps.

 

Thanks.

 

-CptS

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!

Contributor
Posts: 21
Registered: ‎07-25-2008
My Device: Not Specified

Re: Cannot get Link to work

my same exact problem on Windows Vista 64
just about to return the Z10 (x2 + my wife's)
Highlighted
New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-05-2013
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Fido.ca

Re: Cannot get Link to work

I had this same problem but now mine starts!

 

I installed .Net 4.5 (rebooted after), re-installed BlackBerry Link and finally it started.

 

Here is what I downloaded:

http://www.microsoft.com/en-ca/download/details.aspx?id=30653

 

I'm on Win7 64-bit