Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® 10 Desktop Software

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-22-2013
My Device: Z10
My Carrier: 5491165110801

Transfer data from Torch 9800 to Z10

I'm trying to pass data from my 9800 to Z10 through BB Link,

- I connect my 9800, when BB Link says "Device not supported by BB Link" I choose the "Transfer Data" option.

- BB Link starts to copy the data from 9800

-  After the data copy from 9800, BB Link requires to connect the Z10 (new device) and says "Click on the Z10 figure when it appears on the screen (step 5/12)".

- The Z10 figure never appears and I can´t go to the next step.

 

Somebody can help me with this issue?

 

Thanks in advance !!

Retired
Posts: 2,649
Registered: ‎04-01-2008
My Device: 9500, 8110, 8700, 8220, 9100, 9800, 9810, Z10

Re: Transfer data from Torch 9800 to Z10

Hello carlos1010

 

Welcome to the forums. 

 

If you reboot your computer and simply connect your BlackBerry Z10 is the BlackBerry Link software able to see your device? 

-SR

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-22-2013
My Device: Z10
My Carrier: 5491165110801

Re: Transfer data from Torch 9800 to Z10

I did it, but unfortunately doesn´t work.

 

 

Retired
Posts: 2,649
Registered: ‎04-01-2008
My Device: 9500, 8110, 8700, 8220, 9100, 9800, 9810, Z10

Re: Transfer data from Torch 9800 to Z10

Hello carlos1010

 

Have you tried different USB ports on your computer and tested with a different cable to see if you have the same issue? 

-SR

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-22-2013
My Device: Z10
My Carrier: 5491165110801

Re: Transfer data from Torch 9800 to Z10

Yes, I did it  Smiley Sad

Developer
Posts: 196
Registered: ‎03-04-2013
My Device: BB Z10
My Carrier: Rogers

Re: Transfer data from Torch 9800 to Z10

[ Edited ]

Have you tried uninstalling and reinstalling then trying again? For BlackBerry Link I mean...

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-22-2013
My Device: Z10
My Carrier: 5491165110801

Re: Transfer data from Torch 9800 to Z10

Yes, but unfortunately it doesn´t work